WebsiteHelp:Bevestig uw ondertekening: verschil tussen versies
(tekst van bevestigings-pagina uitgebreid opgeschreven) |
(geen verschil)
|
Versie van 5 dec 2008 om 11:38
Bevestig hieronder uw ondertekening van de petitie. Pas als u hier op de knop 'verstuur' klikt heeft u ondertekend en telt u mee als ondertekenaar. Doorgaans is er zo'n 10% van de ondertekenaars die dit niet doet. U kunt per e-mailadres maar één keer een bepaalde petitie ondertekenen, maar u kunt wel verschillende petities via hetzelfde e-mailadres ondertekenen. Als u nog een keer tekent terwijl u al heeft getekend dan krijgt u dezelfde bevestigings-e-mail nog een keer.
Naam Bedenk dat uw naam op de website verschijnt en na een paar weken ook via een zoekmachine terug te vinden is. Voor veel mensen betekent het dat dit als eerste zoekresultaat verschijnt als iemand zoekt op uw naam. Dit kan onwenselijk zijn in een later stadium. Daarom kunt u ook aangeven anoniem te willen blijven. Dit kunt u altijd instellen ook later als de tijd ervoor gekomen is en de petitie niet meer actueel is door Laat mijn ondertekening niet via de website zien aan te vinken.
Als u iets over uzelf bij Functie of situatie schrijft behalve uw naam en woonplaats heeft de petitie meer 'gewicht'. De ontvanger van de petitie kan zo zien dat de ondertekenaars serieus zijn, belanghebbende zijn of anderzins van belang. Woonplaats heeft een dergelijke functie, maar kan ook dienen om u te onderscheiden van andere mensen met dezelfde naam.
Uw geboortedatum en -plaats zijn niet publiek terug te zien via de lijst ondertekenaars op de website, maar een extra controle. Dit is een extra controle om te zien of u de petitie wel serieus invult. De ontvanger of de petitionaris kan (steekproefsgewijs) controleren of deze gegevens kloppen. Deze gegevens verschijnen dus niet op de website en worden op den duur ook vernietigd als de petitie overhandigd is.
Standaard houdt de website u op de hoogte over de voortgang van de petitie met maximaal drie e-mails, tenzij u aangeeft dat niet te willen. Bij elke beslissend moment in de petitie krijgt u bericht: als de petitie sluit, als de petitie overhandigd is en als de petitie is behandeld door de ontvanger en dus een uitkomst heeft.