Aangeboden

Uit Petities
Versie door Rrr (Overleg | bijdragen) op 7 nov 2010 om 16:42 (tijdelijke versie toegevoegd om handmatig te versturen)

Ga naar: navigatie, zoeken

Geachte heer/mevrouw $petitioner name$,

We hebben uw verzoek om uw $name$ in behandeling te nemen geaccepteerd. U dient zelf zorg te dragen voor de bezorging van de petitie. Uw petitie wordt normaal gesproken binnen 6 weken afgehandeld door de geadresseerde van de petitie. U wordt alleen per mail geïnformeerd over de reactie op uw petitie als de geadresseerde ook een petitieloket heeft op petities.nl.

Heeft u vragen over deze gang van zaken, aarzel niet om het te vragen aan de beheerder van petities.nl via webmaster@petities.nl

Met vriendelijke groet,

Stichting Petities.nlGeachte petitionaris,

U heeft uw petitie opgegeven om te behandelen. Zodra uw petitie daadwerkelijk in behandeling is genomen door $ontvanger$ zullen we de status veranderen in 'in behandeling'.

Heeft u al contact opgenomen met de $ontvanger$ hierover? Omdat ze niet meedoen met petities.nl is het helaas uw taak om uw petitie bij ze onder de aandacht te brengen. Dat kan fysiek, maar eventueel kan het ook met een (aangetekende) brief met daarin een afdruk van alle ondertekeningen. Die kunt u maken vanuit het beheerscherm, onder 'voortgang' en dan helemaal onderaan die pagina. Ook kunt u de petitie mailen naar de gemeente Voorst.

Houdt u ons en de ondertekenaars op de hoogte? Dat laatste kan via een nieuwsbericht via het beheerscherm of zelfs via een 'voortgangsbericht' die wij per e-mail naar alle ondertekenaars sturen. Mailt u ons als uw een dergelijk bericht wilt versturen.