Alleen voor overheid

Uit Petities
Versie door Rrr (Overleg | bijdragen) op 27 mei 2020 om 17:04 (Nieuwe pagina aangemaakt met 'Een petitie die niet gericht is aan de overheid maar aan een commerciële organisatie wordt afgewezen met deze tekst of een variant erop. ---- REDEN VAN AFWIJZIN...')

(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
Ga naar: navigatie, zoeken

Een petitie die niet gericht is aan de overheid maar aan een commerciële organisatie wordt afgewezen met deze tekst of een variant erop.


REDEN VAN AFWIJZING

Helaas, petities.nl is voor petities aan de overheid en dergelijke monopolisten. Uw petitie gaat over een marktkwestie waar alternatieven voor zijn. De overheid gaat daar niet over. Als de markt niet vrij genoeg is dan kunt u natuurlijk wel in een petitie vragen de marktwerking te verbeteren.

Als u toch een petitie aan een bedrijf wilt richten, dan kunt u een andere petitiewebsite gebruiken. Op http://petities.pagina.nl staan een aantal alternatieven genoemd. Voordat u een petitie aan een bedrijf richt is het handig om eerst een klacht in te dienen bij klantenservice en het antwoord af te wachten. Dat antwoord kunt u dan citeren in een petitie, zodat iedereen kan lezen dat er niet geluisterd wordt naar de klacht.**