Antwoorden in helpdesk

Uit Petities
Versie door Rrr (Overleg | bijdragen) op 14 aug 2021 om 19:41

Ga naar: navigatie, zoeken

Mijn excuses dat ik nu pas toe kom aan het beantwoorden van uw e-mail. Er waren veel anderen die ook een vraag per e-mail hadden gesteld.

Ja, we weten dat in tijden van grote drukte ondertekeningen vaker vermeld worden onder de petitie in kwestie. Maar gelukkig betekent dat niet dat ze vaker geregistreerd worden.

Als de drukte voorbij is trekt het ook weer bij en ziet het er weer normaal uit.

De server lukt het bij grote drukte niet om goed uit te rekenen van wie de laatste ondertekeningen komen. Want terwijl die pagina klaar gezet wordt om te serveren zijn er ondertussen alweer nieuwere ondertekeningen bij gekomen. Die worden erbij genomen maar ook nog een aantal eerdere.

In de nieuwe website die we nu aan het bouwen zijn gaan we dit verhelpen. In de database zelf staat het wel altijd goed en ook op de rustiger pagina met alle ondertekeningen (die is iets minder actueel, elke minuut bijgewerkt ofzo).

Onze excuses voor dit ongemak en de bijbehorende zorgen die dit oproept. Maar we danken u wel voor uw oplettendheid en de moeite die u nam om het te melden.mijn excuses dat ik nu pas toe kom aan het beantwoorden van uw e-mail.

Het bleek dat Ziggo het ons niet mogelijk maakte om veel e-mails tegelijk te bezorgen, vandaar dat u niet gelijk een e-mail terug ontving. Zie ook

<https://petities.nl/updates/ziggo-klanten-ontvangen-e-mail-met-grote-vertraging>

Ziggo heeft laten weten dat ze 'meldingen' kregen dat dit om spam ging en toen hebben ze alle e-mail van petities.nl naar Ziggo-klanten tegen gehouden. Helaas kunnen ze niet garanderen dat dit niet nog een keer gebeurt en laten ze ons ook in het ongewisse wat we moeten doen om dit te voorkomen. Alleen Ziggo werkt op deze manier.Ik bied mijn excuses aan voor dit late antwoord op uw e-mail van lang geleden.

Inderdaad was onze website toen u mailde niet goed bereikbaar door extreme drukte. Veel mensen wilden https://geenfeestnu.petities.nl ondertekenen.

Pas nu kom ik toe aan alle e-mail die rond die tijd naar webmaster@petities.nl is verstuurd, waaronder die van u.

De petitie die u destijds wilde ondertekenen is nog steeds ondertekenbaar.Ik bied mijn excuses aan voor dit late antwoord op uw e-mail van lang geleden.

Veel mensen wilden https://geenfeestnu.petities.nl ondertekenen toen en daarom kom ik nu pas toe aan alle e-mail die rond die tijd naar webmaster@petities.nl is verstuurd, waaronder die van u.

Zoals toegezegd in de e-mail die u erover kreeg zijn uw gegevens gewist.