Auto-reply: verschil tussen versies

Uit Petities
Ga naar: navigatie, zoeken
(opzetje voor auto-reply)
 
k
 
Regel 19: Regel 19:
  
 
[[Category:standaardmails]]
 
[[Category:standaardmails]]
 +
[[Category:wensen]]

Huidige versie van 23 jul 2011 om 10:12

Voorstel voor een auto-reply voor info@petities.nl

Voor degenen die een e-mail terugsturen om te bevestigen en allerlei andere hulpvragen aan de helpdesk. Veel ervan kunnen volautomatisch worden beantwoord. Eenmaal binnen kan dan met de auto-reply in gedachten beoordeeld worden of de vraag al beantwoord is. Geen auto-reply als het e-mailadres niet bekend is als ondertekenaar, anders gaat er veel e-mail naar spammers.

Auto-reply

Dank u wel voor uw e-mail aan de helpdesk van petities.nl. In onze ervaring kunnen veel van e-mails met een standaardantwoord beantwoord worden. Dat is wat we nu eerst proberen. Als we uw vraag lezen en we denken dat uw vraag onbeantwoord is dan antwoorden we alsnog. Het kan soms een paar dagen duren, het is namelijk vrijwilligerswerk.

U heeft met dit e-mailadres deze/geen petities ondertekend.

Op $datumondertekend$ de petitie $naampetitie$ en $nogniet$ bevestigd. Op $uniekelink$ kunt u uw ondertekening bevestigen of aanpassen. De petitionaris kunt u bereiken op $e-mailpetitionaris$.

Op $datumondertekend$ de petitie $naampetitie$ en $nogniet$ bevestigd. Op $uniekelink$ kunt u uw ondertekening bevestigen of aanpassen.

etc.

en verder hier nog een selectie van de [[1]] en de help. etc.