Bevestiging: verschil tussen versies

Uit Petities
Ga naar: navigatie, zoeken
(later op anoniem kan ook)
(Voorstel betere Bevestigingsmail: link naar leesniveautool van Acccesibility)
 
(24 tussenliggende revisies door dezelfde gebruiker niet weergegeven)
Regel 1: Regel 1:
Subject: Bevestig uw ondertekening op Petities.nl
+
== Voorstel betere Bevestigingsmail ==
 +
 
 +
De huidige bevestigingsmail heeft leesniveau B2 volgens [http://www.accessibility.nl/internet/tools/leesniveau_tool de tool van Accessibility].
 +
 
 +
Subject: Bevestig uw ondertekening van de '$petition$' op Petities.nl (vertrouwelijk, niet doorsturen)
 
<br />
 
<br />
 
<br />
 
<br />
Regel 5: Regel 9:
 
<br />
 
<br />
 
<br />
 
<br />
U heeft de petitie "$petition$" ondertekend.
+
U heeft bijna de petitie "$petition$" ondertekend vanaf e-mailadres $petitioner_email op $date_signed met de naam $name_petitioner. Was u dat niet? Dan verdwijnt uw e-mailadres over een maand automatisch uit ons systeem omdat u uw ondertekening niet bevestigt. U telt nu nog niet mee als ondertekenaar.  
 
<br />
 
<br />
<br />Heeft u niet recentelijk op de website petities.nl een petitie ondertekend door uw e-mailadres in te vullen, dan heeft iemand anders dat gedaan met dit e-mailadres. In dat geval kunt u deze e-mail negeren.
 
 
<br />
 
<br />
 +
Is dit wel uw naam en uw e-mailadres? Bevestig dan uw ondertekening op de bevestigingspagina door op de knop [bevestigen] te klikken. Die knop verschijnt onderaan een pagina waar u uw gegevens verder kunt invullen en bijwerken.
 
<br />
 
<br />
<a href="http://petities.nl/index.php?confirm_signature=$key$" target="_blank">U kunt uw ondertekening bevestigen door op deze zin te klikken. Daarna komt u op een webpagina waar u op de knop [verstuur] kunt klikken.</a> Doet u dat, dan kunt u daarna uw ondertekening terugzien onder de petitie bij de dag van vandaag, tenzij u op de volgende pagina aangeeft dat u verborgen wilt blijven als ondertekenaar. U kunt ook later besluiten uw naam zichtbaar of onzichtbaar te maken door dan opnieuw vanuit deze e-mail naar die pagina te gaan en uw keuze te maken.
+
<br />
 +
Op de pagina petities.nl/ondertekening/$key$ kunt u altijd terugkeren om uw gegevens bij te werken of anderen uit te nodigen de petitie te ondertekenen. Het is goed deze e-mail daarom te bewaren.
 +
<br />
 +
<br />
 +
Vergeet niet om uw geboortedatum in te vullen. We mogen namelijk geen persoonsgegevens van minderjarigen op het web publiceren van het College Bescherming Persoonsgegevens.
 +
<br />
 +
<br />
 +
Dank u wel voor het gebruiken van petities.nl.
 +
<br />
 +
<br />
 +
<br />Met vriendelijke groet,
 +
<br />
 +
<br />Stichting Petities.nl
 +
<br />
 +
<br /> 
 +
VAAK GESTELDE VRAGEN OVER ONDERTEKENEN
 +
<br />
 +
<br />
 +
'''Hoe controleer ik of mijn ondertekening goed is geregistreerd?'''
 +
<br />
 +
<br />
 +
Op de bevestigingspagina staat het tijdstip waarop u uw ondertekening heeft bevestigd. Bevestigde ondertekeningen tellen mee, onbevestigde ondertekeningen verdwijnen na een maand.
 +
<br />
 +
<br />
 +
'''Als ik klik op de link in deze e-mail gebeurt er niets of ik krijg een foutmelding. Hoe kan ik nu bevestigen?'''
 +
<br />
 +
<br />
 +
U kunt ook op de webpagina petities.nl/ondertekening de code $key$ invoeren. Dan komt u ook op de pagina waar u op de knop [bevestigen] kunt klikken.
 +
<br />
 +
<br />
 +
'''Waarom staan er anonieme ondertekeningen onder de petitie?'''
 +
<br />
 +
<br />
 +
Deze mensen zijn niet anoniem voor de ontvanger van de petitie, alleen voor de rest van de wereld.
 +
<br />
 +
<br />
 +
'''We hebben maar één e-mailadres thuis, kunnen we ook op papier ondertekenen?'''
 +
<br />
 +
<br />
 +
Neem contact op met de petitionaris om te vragen hoe u uw brief kan opsturen. Het is voor de petitionaris veel werk om te controleren of u niet al heeft getekend, daarom is het verstandig dat alleen te doen als het echt niet anders kan.
 +
<br />
 +
<br />
 +
'''Hoe mail ik de petitionaris?'''
 +
<br />
 +
<br />
 +
Na het bevestigen van uw ondertekening verschijnt een pagina met een formulier om een e-mail te sturen naar de petitionaris.
 +
<br />
 +
<br />
 +
'''Hoe nodig ik anderen uit te ondertekenen?'''
 +
<br />
 +
<br />
 +
Verwijs ze naar http://$subdomein.petities.nl of e-mail ze een standaardverzoek na het bevestigen. Stuurt u uzelf ook een uitnodiging, dan kunt u die e-mail doorsturen naar anderen.
 +
<br >
 +
<br >
 +
Deze e-mail is vertrouwelijk omdat alleen $person_name met adres $petitioner_email de ondertekening mag bevestigen. Stuurt u dit bericht niet door en maak het niet openbaar met de unieke link die alleen voor u is. Deelt u deze e-mail met anderen, dan gelden alleen de laatst ingevulde gegevens. Krijgt u deze e-mail doorgestuurd van iemand als uitnodiging om te ondertekenen, doe dat op http://$subdomein.petities.nl
 +
<br />
 +
<br />
 +
'''Ik heb mijn ondertekening alsnog op anoniem gezet, maar als ik op mijn naam zoek op het web verschijnt mijn naam nog steeds in verband met de petitie?
 +
'''<br />
 +
<br />
 +
Veel mensen vinden zichzelf maanden of jaren later terug als ondertekenaar van een petitie op petities.nl als ze een zoekactie met hun eigen naam doen. Als u niet wilt dat toekomstige werkgevers, klanten of andere bekenden van u kunnen zien dat u een bepaalde petitie steunt, vinkt u dan niet aan dat u zichtbaar wilt ondertekenen. Als u dit doet nadat uw naam enkele weken zichtbaar is geweest dan duurt het ook weer enkele weken voordat de zoekmachines dit opmerken en uw naam bij een petitie niet meer als zoekresultaat laten zien.
 +
 
 +
== Bevestigingsmail ==
 +
 
 +
Subject: Bevestig uw ondertekening van de '$petition$' op Petities.nl
 +
<br />
 +
<br />
 +
Beste . $person_name .,
 +
<br />
 +
<br />
 +
Op de website petities.nl is de petitie "$petition$" ondertekend vanaf e-mailadres $petitioner_email op $date_signed met de naam $name_petitioner. Bent u het daar niet mee eens, dan kunt u deze e-mail negeren.
 +
<br />
 +
<br />
 +
<a href="http://petities.nl/ondertekening$key$" target="_blank">U kunt uw ondertekening bevestigen door op deze zin te klikken. Daarna komt u op een webpagina waar u op de knop [bevestigen] kunt klikken.</a> <s>Doet u dat, dan kunt u daarna uw ondertekening terugzien onder de petitie bij de dag van vandaag, mits u bij bevestigen heeft gekozen voor een publiek zichtbare ondertekening. U kunt ook later besluiten uw naam zichtbaar of onzichtbaar te maken door dan opnieuw vanuit deze e-mail naar die pagina te gaan en uw keuze te maken.</s>
 
<br />
 
<br />
 
<br />
 
<br />
 
Om uw ondertekening te bevestigen kunt u eventueel ook deze link kopiëren naar een venster met een internetadresregel:<br />
 
Om uw ondertekening te bevestigen kunt u eventueel ook deze link kopiëren naar een venster met een internetadresregel:<br />
. http://petities.nl/$key$ .   
+
. http://petities.nl/ondertekening/$key$ .   
 
<br />
 
<br />
 
<br />
 
<br />
<br />Mocht u in contact willen treden met de petitionaris, mailt u dan naar $petitioner_email
+
Deze e-mail is vertrouwelijk omdat alleen $person_name met adres $petitioner_email de ondertekening mag bevestigen. Stuurt u dit bericht niet door en maak het niet openbaar met de unieke link die alleen voor u is. Deelt u deze e-mail met anderen, dan gelden alleen de laatst ingevulde gegevens.
 
<br />
 
<br />
 
<br />
 
<br />
Tip: wilt u mensen uitnodigen om ook te ondertekenen? Dan kunt u ze verwijzen naar http://$subdomein.petities.nl of een <a href="http://petities.nl/index.php?confirm_signature=$key$ " target="_blank">standaardverzoek mailen</a>  
+
Tip: wilt u mensen uitnodigen om ook te ondertekenen? Dan kunt u ze verwijzen naar http://$subdomein.petities.nl <s>of een standaardverzoek mailen nadat u zelf bevestigd heeft via de hierboven genoemde link. Stuurt u uzelf ook een uitnodiging, dan kunt u die e-mail doorsturen naar anderen.</s>
 +
<br />
 +
<br />
 +
NB: veel mensen vinden zichzelf maanden of jaren later terug als ondertekenaar van een petitie op petities.nl als ze een zoekactie met hun eigen naam doen. Als u niet wilt dat toekomstige werkgevers, klanten of andere bekenden van u kunnen zien dat u een bepaalde petitie steunt, vinkt u dan aan dat u onzichtbaar wilt ondertekenen. Als u dit doet nadat uw naam enkele weken zichtbaar is geweest dan duurt het ook weer enkele weken voordat de zoekmachines dit opmerken en uw naam bij een petitie niet meer als zoekresultaat laten zien.
 
<br />
 
<br />
 
<br />
 
<br />
Regel 27: Regel 107:
 
<br />Stichting Petities.nl
 
<br />Stichting Petities.nl
 
<br />
 
<br />
 +
<br /> 
 +
 +
Zie ook allerlei [[Feedback]]
 +
 +
== Import ==
 +
 +
Er is ook een aangepaste versie nodig voor geïmporteerde ondertekeningen:
 +
 +
X-remotebrowser:<br />
 +
X-signed from IP-address:<br />
 +
Subject: Uw ondertekening van de '$petition$'-petitie op Petities.nl (vertrouwelijk bericht)
 +
<br />
 +
<br />
 +
Beste . $person_name .,
 +
<br />
 +
<br />
 +
Op de website [adres externe website] heeft u ooit de petitie [naam petitie elders] ondertekend. De petitionaris $petitioner_name heeft besloten de petitie te verhuizen naar petities.nl.
 +
 +
U staat daar nu geregistreerd als ondertekenaar van de petitie "$petition$" ondertekend met $petitioner_email op $date_signed. Bent u het daar niet mee eens, dan kunt u uw ondertekening wissen of de petitionaris vragen dat voor u te doen. De petitionaris is bereikbaar op $petitioner_email.
 +
<br />
 +
<br />
 +
<a href="http://petities.nl/index.php?confirm_signature=$key$" target="_blank">U kunt uw ondertekening wijzigen door op deze zin te klikken. Daarna komt u op een webpagina waar u op de knop [Bewaar] kunt klikken.</a> Doet u dat, dan kunt u daarna uw gewijzigde ondertekening terugzien onder de petitie, tenzij u op de volgende pagina aangeeft dat u verborgen wilt blijven als ondertekenaar. U kunt ook later besluiten uw naam zichtbaar of onzichtbaar te maken door dan opnieuw vanuit deze e-mail naar die pagina te gaan en uw keuze te maken.
 +
<br />
 +
<br />
 +
Om uw ondertekening te veranderen kunt u eventueel ook deze link kopiëren naar een venster met een internetadresregel:<br />
 +
. http://petities.nl/$key$ . 
 +
<br />
 +
<br />
 +
Deze e-mail is vertrouwelijk omdat alleen $person_name met adres $petitioner_email de ondertekening mag bevestigen. Stuurt u dit bericht niet door en maak het niet openbaar met de unieke link die alleen voor u is. Deelt u deze e-mail met anderen, dan gelden alleen de laatst ingevulde gegevens.
 +
<br />
 +
<br />
 +
Tip: wilt u mensen uitnodigen om ook te ondertekenen? Dan kunt u ze verwijzen naar http://$subdomein.petities.nl of een <a href="http://petities.nl/index.php?confirm_signature=$key$ " target="_blank">standaardverzoek mailen</a> nadat u zelf bevestigd heeft via de hierboven genoemde link. Stuurt u uzelf ook een uitnodiging, dan kunt u die e-mail doorsturen naar anderen.
 +
<br />
 +
<br />
 +
Nota bene: veel mensen vinden zichzelf maanden of jaren later terug als ondertekenaar van een petitie op petities.nl als ze een zoekactie met hun eigen naam doen. Als u niet wilt dat toekomstige werkgevers, klanten of andere bekenden van u kunnen zien dat u een bepaalde petitie steunt, vinkt u dan aan dat u onzichtbaar wilt ondertekenen. Als u dit doet nadat uw naam enkele weken zichtbaar is geweest dan duurt het ook weer enkele weken voordat de zoekmachines dit opmerken en uw naam bij een petitie niet meer als zoekresultaat laten zien.
 +
<br />
 +
<br />
 +
<br />Met vriendelijke groet,
 +
<br />
 +
<br />Stichting Petities.nl
 
<br />
 
<br />
[[Category:Standaardmails]]
+
<br /> 
 +
 
 +
 
 +
 
 +
[[Category:Standaardmails]] [[Category:wensen]]

Huidige versie van 15 jan 2012 om 13:21

Voorstel betere Bevestigingsmail

De huidige bevestigingsmail heeft leesniveau B2 volgens de tool van Accessibility.

Subject: Bevestig uw ondertekening van de '$petition$' op Petities.nl (vertrouwelijk, niet doorsturen)

Beste . $person_name .,

U heeft bijna de petitie "$petition$" ondertekend vanaf e-mailadres $petitioner_email op $date_signed met de naam $name_petitioner. Was u dat niet? Dan verdwijnt uw e-mailadres over een maand automatisch uit ons systeem omdat u uw ondertekening niet bevestigt. U telt nu nog niet mee als ondertekenaar.

Is dit wel uw naam en uw e-mailadres? Bevestig dan uw ondertekening op de bevestigingspagina door op de knop [bevestigen] te klikken. Die knop verschijnt onderaan een pagina waar u uw gegevens verder kunt invullen en bijwerken.

Op de pagina petities.nl/ondertekening/$key$ kunt u altijd terugkeren om uw gegevens bij te werken of anderen uit te nodigen de petitie te ondertekenen. Het is goed deze e-mail daarom te bewaren.

Vergeet niet om uw geboortedatum in te vullen. We mogen namelijk geen persoonsgegevens van minderjarigen op het web publiceren van het College Bescherming Persoonsgegevens.

Dank u wel voor het gebruiken van petities.nl.


Met vriendelijke groet,

Stichting Petities.nl

VAAK GESTELDE VRAGEN OVER ONDERTEKENEN

Hoe controleer ik of mijn ondertekening goed is geregistreerd?

Op de bevestigingspagina staat het tijdstip waarop u uw ondertekening heeft bevestigd. Bevestigde ondertekeningen tellen mee, onbevestigde ondertekeningen verdwijnen na een maand.

Als ik klik op de link in deze e-mail gebeurt er niets of ik krijg een foutmelding. Hoe kan ik nu bevestigen?

U kunt ook op de webpagina petities.nl/ondertekening de code $key$ invoeren. Dan komt u ook op de pagina waar u op de knop [bevestigen] kunt klikken.

Waarom staan er anonieme ondertekeningen onder de petitie?

Deze mensen zijn niet anoniem voor de ontvanger van de petitie, alleen voor de rest van de wereld.

We hebben maar één e-mailadres thuis, kunnen we ook op papier ondertekenen?

Neem contact op met de petitionaris om te vragen hoe u uw brief kan opsturen. Het is voor de petitionaris veel werk om te controleren of u niet al heeft getekend, daarom is het verstandig dat alleen te doen als het echt niet anders kan.

Hoe mail ik de petitionaris?

Na het bevestigen van uw ondertekening verschijnt een pagina met een formulier om een e-mail te sturen naar de petitionaris.

Hoe nodig ik anderen uit te ondertekenen?

Verwijs ze naar http://$subdomein.petities.nl of e-mail ze een standaardverzoek na het bevestigen. Stuurt u uzelf ook een uitnodiging, dan kunt u die e-mail doorsturen naar anderen.

Deze e-mail is vertrouwelijk omdat alleen $person_name met adres $petitioner_email de ondertekening mag bevestigen. Stuurt u dit bericht niet door en maak het niet openbaar met de unieke link die alleen voor u is. Deelt u deze e-mail met anderen, dan gelden alleen de laatst ingevulde gegevens. Krijgt u deze e-mail doorgestuurd van iemand als uitnodiging om te ondertekenen, doe dat op http://$subdomein.petities.nl

Ik heb mijn ondertekening alsnog op anoniem gezet, maar als ik op mijn naam zoek op het web verschijnt mijn naam nog steeds in verband met de petitie?

Veel mensen vinden zichzelf maanden of jaren later terug als ondertekenaar van een petitie op petities.nl als ze een zoekactie met hun eigen naam doen. Als u niet wilt dat toekomstige werkgevers, klanten of andere bekenden van u kunnen zien dat u een bepaalde petitie steunt, vinkt u dan niet aan dat u zichtbaar wilt ondertekenen. Als u dit doet nadat uw naam enkele weken zichtbaar is geweest dan duurt het ook weer enkele weken voordat de zoekmachines dit opmerken en uw naam bij een petitie niet meer als zoekresultaat laten zien.

Bevestigingsmail

Subject: Bevestig uw ondertekening van de '$petition$' op Petities.nl

Beste . $person_name .,

Op de website petities.nl is de petitie "$petition$" ondertekend vanaf e-mailadres $petitioner_email op $date_signed met de naam $name_petitioner. Bent u het daar niet mee eens, dan kunt u deze e-mail negeren.

<a href="http://petities.nl/ondertekening$key$" target="_blank">U kunt uw ondertekening bevestigen door op deze zin te klikken. Daarna komt u op een webpagina waar u op de knop [bevestigen] kunt klikken.</a> Doet u dat, dan kunt u daarna uw ondertekening terugzien onder de petitie bij de dag van vandaag, mits u bij bevestigen heeft gekozen voor een publiek zichtbare ondertekening. U kunt ook later besluiten uw naam zichtbaar of onzichtbaar te maken door dan opnieuw vanuit deze e-mail naar die pagina te gaan en uw keuze te maken.

Om uw ondertekening te bevestigen kunt u eventueel ook deze link kopiëren naar een venster met een internetadresregel:
. http://petities.nl/ondertekening/$key$ .

Deze e-mail is vertrouwelijk omdat alleen $person_name met adres $petitioner_email de ondertekening mag bevestigen. Stuurt u dit bericht niet door en maak het niet openbaar met de unieke link die alleen voor u is. Deelt u deze e-mail met anderen, dan gelden alleen de laatst ingevulde gegevens.

Tip: wilt u mensen uitnodigen om ook te ondertekenen? Dan kunt u ze verwijzen naar http://$subdomein.petities.nl of een standaardverzoek mailen nadat u zelf bevestigd heeft via de hierboven genoemde link. Stuurt u uzelf ook een uitnodiging, dan kunt u die e-mail doorsturen naar anderen.

NB: veel mensen vinden zichzelf maanden of jaren later terug als ondertekenaar van een petitie op petities.nl als ze een zoekactie met hun eigen naam doen. Als u niet wilt dat toekomstige werkgevers, klanten of andere bekenden van u kunnen zien dat u een bepaalde petitie steunt, vinkt u dan aan dat u onzichtbaar wilt ondertekenen. Als u dit doet nadat uw naam enkele weken zichtbaar is geweest dan duurt het ook weer enkele weken voordat de zoekmachines dit opmerken en uw naam bij een petitie niet meer als zoekresultaat laten zien.


Met vriendelijke groet,

Stichting Petities.nl

Zie ook allerlei Feedback

Import

Er is ook een aangepaste versie nodig voor geïmporteerde ondertekeningen:

X-remotebrowser:
X-signed from IP-address:
Subject: Uw ondertekening van de '$petition$'-petitie op Petities.nl (vertrouwelijk bericht)

Beste . $person_name .,

Op de website [adres externe website] heeft u ooit de petitie [naam petitie elders] ondertekend. De petitionaris $petitioner_name heeft besloten de petitie te verhuizen naar petities.nl.

U staat daar nu geregistreerd als ondertekenaar van de petitie "$petition$" ondertekend met $petitioner_email op $date_signed. Bent u het daar niet mee eens, dan kunt u uw ondertekening wissen of de petitionaris vragen dat voor u te doen. De petitionaris is bereikbaar op $petitioner_email.

<a href="http://petities.nl/index.php?confirm_signature=$key$" target="_blank">U kunt uw ondertekening wijzigen door op deze zin te klikken. Daarna komt u op een webpagina waar u op de knop [Bewaar] kunt klikken.</a> Doet u dat, dan kunt u daarna uw gewijzigde ondertekening terugzien onder de petitie, tenzij u op de volgende pagina aangeeft dat u verborgen wilt blijven als ondertekenaar. U kunt ook later besluiten uw naam zichtbaar of onzichtbaar te maken door dan opnieuw vanuit deze e-mail naar die pagina te gaan en uw keuze te maken.

Om uw ondertekening te veranderen kunt u eventueel ook deze link kopiëren naar een venster met een internetadresregel:
. http://petities.nl/$key$ .

Deze e-mail is vertrouwelijk omdat alleen $person_name met adres $petitioner_email de ondertekening mag bevestigen. Stuurt u dit bericht niet door en maak het niet openbaar met de unieke link die alleen voor u is. Deelt u deze e-mail met anderen, dan gelden alleen de laatst ingevulde gegevens.

Tip: wilt u mensen uitnodigen om ook te ondertekenen? Dan kunt u ze verwijzen naar http://$subdomein.petities.nl of een <a href="http://petities.nl/index.php?confirm_signature=$key$ " target="_blank">standaardverzoek mailen</a> nadat u zelf bevestigd heeft via de hierboven genoemde link. Stuurt u uzelf ook een uitnodiging, dan kunt u die e-mail doorsturen naar anderen.

Nota bene: veel mensen vinden zichzelf maanden of jaren later terug als ondertekenaar van een petitie op petities.nl als ze een zoekactie met hun eigen naam doen. Als u niet wilt dat toekomstige werkgevers, klanten of andere bekenden van u kunnen zien dat u een bepaalde petitie steunt, vinkt u dan aan dat u onzichtbaar wilt ondertekenen. Als u dit doet nadat uw naam enkele weken zichtbaar is geweest dan duurt het ook weer enkele weken voordat de zoekmachines dit opmerken en uw naam bij een petitie niet meer als zoekresultaat laten zien.


Met vriendelijke groet,

Stichting Petities.nl