Bevestiging: verschil tussen versies

Uit Petities
Ga naar: navigatie, zoeken
(link naar feedback)
(verbetering suggestie door ondertekenaar)
Regel 30: Regel 30:
 
<br />
 
<br />
 
<br />
 
<br />
 +
 +
Suggestie voor verbetering van een ondertekenaar:
 +
 +
U heeft de petitie "Burgerinitiatief: Houd het IJmeer open" ondertekend.
 +
 
 +
Wij ontvingen uw e-mail waarin u aangeeft achter de petitie met als strekking: "houd het IJmeer open" te staan.
 +
Hieronder geven wij aan hoe u de ondertekening van die petitie kunt bevestigen.
 +
 +
N.B.:
 +
Het is denkbaar dat iemand anders dan uzelf, zonder uw medeweten of (latere) instemming, van uw e-mailadres gebruik heeft gemaakt om een reactie op de petitie over het IJmeer aan ons te versturen. Dat is echter niet de bedoeling: wij moeten zeker weten dat u als eigenaar akkoord bent met het gebruik van uw e-mailadres ter ondersteuning van de petitie. Dit om te voorkomen dat misbruik wordt gemaakt van e-mail adressen teneinde op die manier zoveel mogelijk reacties te verzamelen.
 +
Bent u zelf niet op de hoogte dan verzoeken wij u dus vriendelijk dit e-mail bericht te willen beschouwen als zijnde niet verzonden en het te negeren.
 +
 +
U kunt uw ondertekening bevestigen door op deze zin te klikken. Daarna komt u op een webpagina etc. etc. etc.
 +
 +
Mogelijk kunt u iets met mijn opmerking.
 +
Veel succes met uw actie!   
 +
 +
 
[[Category:Standaardmails]]
 
[[Category:Standaardmails]]

Versie van 23 apr 2009 om 16:44

Zie ook allerlei Feedback

Subject: Bevestig uw ondertekening van de '$petition$'-petitie op Petities.nl

Beste . $person_name .,

U heeft de petitie "$petition$" ondertekend.

Heeft u niet recentelijk op de website petities.nl een petitie ondertekend door uw e-mailadres in te vullen, dan heeft iemand anders dat gedaan met dit e-mailadres. In dat geval kunt u deze e-mail negeren.

<a href="http://petities.nl/index.php?confirm_signature=$key$" target="_blank">U kunt uw ondertekening bevestigen door op deze zin te klikken. Daarna komt u op een webpagina waar u op de knop [verstuur] kunt klikken.</a> Doet u dat, dan kunt u daarna uw ondertekening terugzien onder de petitie bij de dag van vandaag, tenzij u op de volgende pagina aangeeft dat u verborgen wilt blijven als ondertekenaar. U kunt ook later besluiten uw naam zichtbaar of onzichtbaar te maken door dan opnieuw vanuit deze e-mail naar die pagina te gaan en uw keuze te maken.

Om uw ondertekening te bevestigen kunt u eventueel ook deze link kopiëren naar een venster met een internetadresregel:
. http://petities.nl/$key$ .


Mocht u in contact willen treden met de petitionaris, mailt u dan naar $petitioner_email

Tip: wilt u mensen uitnodigen om ook te ondertekenen? Dan kunt u ze verwijzen naar http://$subdomein.petities.nl of een <a href="http://petities.nl/index.php?confirm_signature=$key$ " target="_blank">standaardverzoek mailen</a> nadat u zelf bevestigd heeft via de hierboven genoemde link.


Met vriendelijke groet,

Stichting Petities.nl

Suggestie voor verbetering van een ondertekenaar:

U heeft de petitie "Burgerinitiatief: Houd het IJmeer open" ondertekend.

Wij ontvingen uw e-mail waarin u aangeeft achter de petitie met als strekking: "houd het IJmeer open" te staan. Hieronder geven wij aan hoe u de ondertekening van die petitie kunt bevestigen.

N.B.: Het is denkbaar dat iemand anders dan uzelf, zonder uw medeweten of (latere) instemming, van uw e-mailadres gebruik heeft gemaakt om een reactie op de petitie over het IJmeer aan ons te versturen. Dat is echter niet de bedoeling: wij moeten zeker weten dat u als eigenaar akkoord bent met het gebruik van uw e-mailadres ter ondersteuning van de petitie. Dit om te voorkomen dat misbruik wordt gemaakt van e-mail adressen teneinde op die manier zoveel mogelijk reacties te verzamelen. Bent u zelf niet op de hoogte dan verzoeken wij u dus vriendelijk dit e-mail bericht te willen beschouwen als zijnde niet verzonden en het te negeren.

U kunt uw ondertekening bevestigen door op deze zin te klikken. Daarna komt u op een webpagina etc. etc. etc.

Mogelijk kunt u iets met mijn opmerking. Veel succes met uw actie!