Bevestiging

Uit Petities
Versie door Rrr (Overleg | bijdragen) op 22 jul 2009 om 12:05 (minder verwarrend geformuleerde bevestiging en extra nota bene over zichtbaar ondertekenen)

Ga naar: navigatie, zoeken

Zie ook allerlei Feedback

Subject: Bevestig uw ondertekening van de '$petition$'-petitie op Petities.nl

Beste . $person_name .,

Op de website petities.nl is de petitie "$petition$" ondertekend met $petitioner_email op $date_signed. Bent u het daar niet mee eens, dan kunt u deze e-mail negeren.

<a href="http://petities.nl/index.php?confirm_signature=$key$" target="_blank">U kunt uw ondertekening bevestigen door op deze zin te klikken. Daarna komt u op een webpagina waar u op de knop [verstuur] kunt klikken.</a> Doet u dat, dan kunt u daarna uw ondertekening terugzien onder de petitie bij de dag van vandaag, tenzij u op de volgende pagina aangeeft dat u verborgen wilt blijven als ondertekenaar. U kunt ook later besluiten uw naam zichtbaar of onzichtbaar te maken door dan opnieuw vanuit deze e-mail naar die pagina te gaan en uw keuze te maken.

Om uw ondertekening te bevestigen kunt u eventueel ook deze link kopiëren naar een venster met een internetadresregel:
. http://petities.nl/$key$ .


Mocht u in contact willen treden met de petitionaris, mailt u dan naar $petitioner_email

Tip: wilt u mensen uitnodigen om ook te ondertekenen? Dan kunt u ze verwijzen naar http://$subdomein.petities.nl of een <a href="http://petities.nl/index.php?confirm_signature=$key$ " target="_blank">standaardverzoek mailen</a> nadat u zelf bevestigd heeft via de hierboven genoemde link.

Nota bene: veel mensen vinden zichzelf maanden of jaren later terug als ondertekenaar van een petitie op petities.nl als ze een zoekactie met hun eigen naam doen. Als u niet wilt dat toekomstige werkgevers, klanten of andere bekenden van u kunnen zien dat u een bepaalde petitie steunt, vinkt u dan aan dat u onzichtbaar wilt ondertekenen. Als u dit doet nadat uw naam enkele weken zichtbaar is geweest dan duurt het ook weer enkele weken voordat de zoekmachines dit opmerken en uw naam bij een petitie niet meer als zoekresultaat laten zien.


Met vriendelijke groet,

Stichting Petities.nl

Suggestie voor verbetering van een ondertekenaar:

U heeft de petitie "Burgerinitiatief: Houd het IJmeer open" ondertekend.

Wij ontvingen uw e-mail waarin u aangeeft achter de petitie met als strekking: "houd het IJmeer open" te staan. Hieronder geven wij aan hoe u de ondertekening van die petitie kunt bevestigen.

N.B.: Het is denkbaar dat iemand anders dan uzelf, zonder uw medeweten of (latere) instemming, van uw e-mailadres gebruik heeft gemaakt om een reactie op de petitie over het IJmeer aan ons te versturen. Dat is echter niet de bedoeling: wij moeten zeker weten dat u als eigenaar akkoord bent met het gebruik van uw e-mailadres ter ondersteuning van de petitie. Dit om te voorkomen dat misbruik wordt gemaakt van e-mail adressen teneinde op die manier zoveel mogelijk reacties te verzamelen. Bent u zelf niet op de hoogte dan verzoeken wij u dus vriendelijk dit e-mail bericht te willen beschouwen als zijnde niet verzonden en het te negeren.

U kunt uw ondertekening bevestigen door op deze zin te klikken. Daarna komt u op een webpagina etc. etc. etc.

Mogelijk kunt u iets met mijn opmerking. Veel succes met uw actie!