Campagnemail

Uit Petities
Versie door Rrr (Overleg | bijdragen) op 18 dec 2020 om 13:21 (Nieuwe pagina aangemaakt met 'Wekelijkse mailing om petitionarissen aan te sporen campagne te voeren. Alleen naar de petitionarissen met minder dan 100 ondertekeningen voor een landelijke peti...')

(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
Ga naar: navigatie, zoeken

Wekelijkse mailing om petitionarissen aan te sporen campagne te voeren.

Alleen naar de petitionarissen met minder dan 100 ondertekeningen voor een landelijke petitie tussen 1 en 2 weken geleden begonnen. Eerst maar eens handmatig versturen elke vrijdag.

Geachte <naam petitionaris>,

Uw petitie is ondertekenbaar op subdomein.petities.nl sinds <datum>. Tot nu toe met <aantal> ondertekenignen.

Heeft u zelf al wat aandacht gevraagd ervoor?

Wij hebben u al wat geholpen door de petitie aan te kondigen.

- in de lijst 'nieuwe petities' - met een bericht op Facebook - met een bericht op Twitter - met een bericht op Instagram (als u een foto bij de petitie had gezet)

Wat u nog kunt doen is:

- de aankondigingen die wij deden een like geven te delen. - de petitie zelf ondertekenen en dan helemaal onderaan de bevestigingspagina een e-mailadres invullen van iemand die vast wel ondertekenen. - de volgende dag het adres van iemand anders invullen om nog een uitnodiging te sturen - controleren in de lijst ondertekenaars of die van gisteren ook heeft ondertekend. Als u inlogt kunt u ook de anonieme ondertekenaars zien. - staat de genodigde er niet bij, dan even bellen en vragen waarom niet.

Voor alle andere vragen over uw petitie, kijk vooral in het handboek Petities op handboek.petities.nl/wiki/petitionaris

Met vriendelijke groet,

de webmaster van Petities.nl

webmaster@petities.nl