Concept: verschil tussen versies

Uit Petities
Ga naar: navigatie, zoeken
(waarschijnlijk is dit het)
 
(correcte link naar nog niet bevestigd)
Regel 1: Regel 1:
Dit is de [[status]] waar elke petitie mee begint. Op de voorpagina staat een [[start een petitie]]-knop waarmee de tekst en andere informatie voor de petitie is ingevoerd. Voordat de petitie verder bewerkt kan worden (in deze 'concept'-status) volgt een [[petitionarisbevestiging]]. Op het e-mailadres van de petitionaris komt een e-mail binnen met een link die gevolgd moet worden. Als dit niet gebeurt dan blijft de petitie op [[nog bevestigen]] staan totdat het systeem automatisch de onbevestigde petities opruimt.  
+
Dit is de [[status]] waar elke petitie mee begint. Op de voorpagina staat een [[start een petitie]]-knop waarmee de tekst en andere informatie voor de petitie is ingevoerd. Voordat de petitie verder bewerkt kan worden (in deze 'concept'-status) volgt een [[petitionarisbevestiging]]. Op het e-mailadres van de petitionaris komt een e-mail binnen met een link die gevolgd moet worden. Als dit niet gebeurt dan blijft de petitie op [[nog niet bevestigd]] staan totdat het systeem automatisch de onbevestigde petities opruimt.  
  
 
Na de [[petitionarisbevestiging]] mag de petitionaris de petitie veranderen naar eigen inzicht. Er kan ook meer tekst ingevoerd worden via het [[beheerscherm]] dan onder de [[start een petitie]]-knop.  
 
Na de [[petitionarisbevestiging]] mag de petitionaris de petitie veranderen naar eigen inzicht. Er kan ook meer tekst ingevoerd worden via het [[beheerscherm]] dan onder de [[start een petitie]]-knop.  

Versie van 7 jan 2011 om 18:16

Dit is de status waar elke petitie mee begint. Op de voorpagina staat een start een petitie-knop waarmee de tekst en andere informatie voor de petitie is ingevoerd. Voordat de petitie verder bewerkt kan worden (in deze 'concept'-status) volgt een petitionarisbevestiging. Op het e-mailadres van de petitionaris komt een e-mail binnen met een link die gevolgd moet worden. Als dit niet gebeurt dan blijft de petitie op nog niet bevestigd staan totdat het systeem automatisch de onbevestigde petities opruimt.

Na de petitionarisbevestiging mag de petitionaris de petitie veranderen naar eigen inzicht. Er kan ook meer tekst ingevoerd worden via het beheerscherm dan onder de start een petitie-knop.

In het beheerscherm kiest de petitionaris de volgende status onder 'voortgang':

Met als mogelijke resultaten: