Filter: verschil tussen versies

Uit Petities
Ga naar: navigatie, zoeken
(aanzetje te filteren adressen)
 
(categorie wensen, linkje naar uitnodigingen)
 
Regel 1: Regel 1:
Naar bepaalde e-mailadressen kunnen geen uitnodigingen worden gestuurd omdat het 'functionele' e-mailadressen zijn en geen persoonlijke adressen van eindgebruikers. Denk aan die genoemd worden in [http://tools.ietf.org/html/rfc2142 RFC2142]:
+
Naar bepaalde e-mailadressen moeten geen uitnodigingen gestuurd kunnen worden omdat het 'functionele' e-mailadressen zijn en geen persoonlijke adressen van eindgebruikers. Denk aan die genoemd worden in [http://tools.ietf.org/html/rfc2142 RFC2142]:
  
 
# info@
 
# info@
Regel 14: Regel 14:
  
 
Maar ook varianten zoals secretariaat@, administratie@, klantenservice@, balie@ en zo verder.  
 
Maar ook varianten zoals secretariaat@, administratie@, klantenservice@, balie@ en zo verder.  
We zijn nog op zoek naar een complete lijst van dergelijke functionele adressen.
+
We zijn nog op zoek naar een complete lijst van dergelijke functionele adressen. Ondertussen moeten ondertekenaars zich zelf inhouden bij het versturen van [[uitnodigingen]].
 +
 
 +
[[category:wensen]]

Huidige versie van 23 jul 2011 om 11:36

Naar bepaalde e-mailadressen moeten geen uitnodigingen gestuurd kunnen worden omdat het 'functionele' e-mailadressen zijn en geen persoonlijke adressen van eindgebruikers. Denk aan die genoemd worden in RFC2142:

 1. info@
 2. usenet@
 3. postmaster@
 4. webmaster@
 5. abuse@
 6. trouble@
 7. marketing@
 8. sales@
 9. support@
 10. noc@
 11. www@

Maar ook varianten zoals secretariaat@, administratie@, klantenservice@, balie@ en zo verder. We zijn nog op zoek naar een complete lijst van dergelijke functionele adressen. Ondertussen moeten ondertekenaars zich zelf inhouden bij het versturen van uitnodigingen.