Geen anonieme petities

Uit Petities
Versie door Rrr (Overleg | bijdragen) op 27 mei 2020 om 15:40 (Nieuwe pagina aangemaakt met 'Een petitie van een anonieme afzender wordt afgewezen met deze tekst of een variant erop. ---- Helaas, uw petitie heeft geen herkenbare afzender. Anonieme petit...')

(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
Ga naar: navigatie, zoeken

Een petitie van een anonieme afzender wordt afgewezen met deze tekst of een variant erop.Helaas, uw petitie heeft geen herkenbare afzender. Anonieme petities zijn niet toegestaan op petities.nl. Het is noodzakelijk om de afzender te weten zodat de ontvanger van de petitie weet met wie er contact opgenomen moet worden. Ook journalisten die aandacht willen geven aan de petitie willen we (met uw toestemming) door kunnen verwijzen naar een woordvoerder. U kunt uw gegevens alsnog aanpassen en daarna opnieuw het openstellen van uw petitie aanvragen. Uw gegevens hoeven niet openbaar bij de petitie te staan als u daarvoor kiest.

Uw gegevens bereikt u na inloggen onder 'Mijn Profiel'.

Onder 'Bewerk de details' bij een petitie kunt u beslissen hoe u voor de buitenwereld zichtbaar wilt zijn. Daar kunt u ook een gelegenheidsadres om e-mail over de petitie te ontvangen zodat u dit gescheiden kunt houden van uw reguliere e-mail. Gebruikt u wel uw gewone e-mailadres om een petitie mee te starten! Dit is belangrijk voor wachtwoordherstel, een urgente vraag van ons of een journalist en andere belangrijke zaken.

U kunt dus een petitie starten zonder bekend te zijn voor de buitenwereld.

Eventueel kunt u ook uw gegevens mailen naar webmaster@petities.nl Vergeet u niet om uw petitie weer uit 'concept' te halen en te kiezen voor het openen van de petitie.