Herinnering

Uit Petities
Versie door Rrr (Overleg | bijdragen) op 24 jan 2009 om 11:49 (onderscheid burgerinitiatief en petitie)

Ga naar: navigatie, zoeken

notitie: In geval van burgerinitiatief verander "de petitie" -> "het burgerinitiatief" in de subject, de 1e alinea en helemaal onderaan (zou eigenlijk een waarde in de database moeten zijn, ook handig op andere plekken).


Subject: Herinnering: bevestig uw ondertekening van de '$petition$'-petitie op Petities.nl

From: "Petities.nl" <info@petities.nl>

Reply-To: "Petities.nl" <info@petities.nl>


Beste $person_name,

Op $datesigned heeft u de petitie $name getekend als $person_name uit $person_city. Als dat niet zo is, dan heeft iemand het adres $person_email namens u ingevuld op $subdomain .petities.nl. In dat geval wordt uw adres automatisch gewist op $datesigned+0000-30-00 00:00:00 en hoeft u geen actie te ondernemen.

Wilt u per direct gewist worden, <a href="http://petities.nl/annulering/$key$">annuleer dan uw ondertekening door op deze zin te klikken.</a>

Als u nu uw ondertekening van deze petitie wilt bevestigen, <a href="http://www.petities.nl/bevestiging/$key$">klik dan op deze zin. Daarna komt u op een webpagina waar u op de knop [verstuur] kunt klikken.</a> Doet u dat, dan kunt u daarna uw ondertekening terugzien onder de petitie bij de dag van $datesigned, tenzij u op de volgende pagina aangeeft dat u verborgen wilt blijven als ondertekenaar. U kunt ook later besluiten uw naam zichtbaar of onzichtbaar te maken door dan opnieuw vanuit deze e-mail naar die pagina te gaan en uw keuze te maken.

Om uw ondertekening te bevestigen kunt u eventueel ook deze link kopiëren naar een venster met een internetadresregel: . http://petities.nl/$key$ .

Leest u deze e-mail na $datesigned+0000-30-00 00:00:00 en wilt u wel ondertekenen, gaat u dan naar <$subdomain .petities.nl> en voer opnieuw uw naam, adres en plaatsnaam in en daarna krijgt u weer een link per e-mail toegestuurd om uw ondertekening mee te bevestigen.

Heeft u technische problemen met het ondertekenen, dan kunt u ook iemand anders namens u laten ondertekenen door deze e-mail door te sturen. De webmaster van petities.nl hoort in dat geval ook graag de technische details van u, mailt u naar webmaster@petities.nl.

Mocht u in contact willen treden met de petitionaris over de petitie, mailt u dan naar $petitioner_email

Tip: wilt u mensen uitnodigen om ook te ondertekenen? Dan kunt u ze verwijzen naar http://$subdomein.petities.nl of een <a href="www.petities.nl/bevestiging/$key$">standaardverzoek mailen</a> nadat u zelf bevestigd heeft via de hierboven genoemde link.


Met vriendelijke groet,

Stichting Petities.nl


De petitie luidt:

Wij, $initiators constateren dat $statement en verzoeken $request.