Hoofdpagina: verschil tussen versies

Uit Petities
Ga naar: navigatie, zoeken
Regel 11: Regel 11:
 
* [[Verwijzingen]]
 
* [[Verwijzingen]]
  
Het begint met het vinden van je '''achterban''' dan ga je een '''campagne''' voeren. De '''uitnodigingen''' om te ondertekenen zijn erg belangrijk. Daarna is een '''persbericht''' belangrijk die als het goed is resulteert in een '''media-optreden''' voor je. Als de einddatum nadert dan moet je de petitie '''overhandigen''' en dat heeft weer beleidswijzigingen tot gevolg. Het succes van een petitie kan je volgen door de '''verwijzingen''' ernaar bij te houden.
+
Het begint met het vinden van je '''achterban''' en dan ga je een '''campagne''' voeren. De '''uitnodigingen''' om te ondertekenen zijn erg belangrijk om veel ondertekeningen binnen te krijgen. Daarna is een '''persbericht''' belangrijk die als het goed is resulteert in een '''media-optreden'''. Als de einddatum nadert dan moet je de petitie '''overhandigen''' en dat heeft hopelijk de gewenste beleidswijzigingen tot gevolg. Het succes van een petitie kan je onder andere volgen door de '''verwijzingen''' ernaar bij te houden.

Versie van 28 jan 2007 om 15:29

Handboek Petities.nl

In dit handboek vind je uitleg over alle stadia die je als petitionaris door gaat als je een petitie start. Als petitionaris ben je van harte uitgenodigd om op basis van je ervaringen mee te schrijven!

Het begint met het vinden van je achterban en dan ga je een campagne voeren. De uitnodigingen om te ondertekenen zijn erg belangrijk om veel ondertekeningen binnen te krijgen. Daarna is een persbericht belangrijk die als het goed is resulteert in een media-optreden. Als de einddatum nadert dan moet je de petitie overhandigen en dat heeft hopelijk de gewenste beleidswijzigingen tot gevolg. Het succes van een petitie kan je onder andere volgen door de verwijzingen ernaar bij te houden.