Hoofdpagina: verschil tussen versies

Uit Petities
Ga naar: navigatie, zoeken
k
Regel 1: Regel 1:
'''Stichting Petities.nl maakt het makkelijk voor iedereen een verzoek te doen aan de politiek en andere monopolisten. Petities.nl publiceert het als petitie en verzamelt de ondertekeningen van medestanders. Een antwoord gaat per e-mail naar de ondertekenaars.  
+
'''Stichting Petities.nl maakt het makkelijk voor iedereen een verzoek te doen aan de politiek en andere monopolisten. Petities.nl publiceert het als petitie en verzamelt de ondertekeningen van medestanders. Een antwoord gaat per e-mail naar de ondertekenaars. Mogelijk gemaakt met kleine [https://petities.nl/donate donaties] achteraf en steun van het [https://vfonds.nl/ vfonds].  
 
'''
 
'''
 
----
 
----

Versie van 23 apr 2022 om 09:57

Stichting Petities.nl maakt het makkelijk voor iedereen een verzoek te doen aan de politiek en andere monopolisten. Petities.nl publiceert het als petitie en verzamelt de ondertekeningen van medestanders. Een antwoord gaat per e-mail naar de ondertekenaars. Mogelijk gemaakt met kleine donaties achteraf en steun van het vfonds.


Petities.nl is gemaakt door twee programmeurs, een redacteur, duizenden petitionarissen en miljoenen ondertekenaars. Dit 'handboek' staat vol met praktische adviezen, achtergrondinformatie, interviews, statistieken en aantekeningen. Verzameld in deze wiki sinds het begin in 2005.

Het Handboek Petities met alles over Petities.nl voor:

Zie ook alle categorieën waar de lemma's in zijn opgedeeld.

English

See Hoofdpagina/en for a limited English version of this handbook.