Integreren: verschil tussen versies

Uit Petities
Ga naar: navigatie, zoeken
k
k
 
(3 tussenliggende revisies door dezelfde gebruiker niet weergegeven)
Regel 1: Regel 1:
Het is mogelijk om een loket op petities.nl te integreren in uw eigen website. De meest eenvoudige methode hiervoor is het opnemen van een ''<iframe>'' in uw website naar een speciale versie van uw petitieloket. Let wel dat ''<iframe>'' niet toegestaan in documenten met het ''XHTML 1.0 Strict'' documentttype.
+
Het <s>is</s>was mogelijk om een loket op petities.nl te integreren in uw eigen website. Dat wordt in de toekomst mogelijk met de [[Application Programming Interface]] en widgets.
 +
 
 +
De meest eenvoudige methode hiervoor is het opnemen van een ''<iframe>'' in uw website naar een speciale versie van uw petitieloket. Let wel dat ''<iframe>'' niet toegestaan is in documenten met het ''XHTML 1.0 Strict'' documentttype.
  
 
==Speciale versie petitieloket==
 
==Speciale versie petitieloket==
Regel 12: Regel 14:
 
  <nowiki><iframe frameborder="0" src="http://petities.nl/iframe/loket/<naam_van_uw_loket>" scrolling="auto" width="770" height="770"></iframe></nowiki>
 
  <nowiki><iframe frameborder="0" src="http://petities.nl/iframe/loket/<naam_van_uw_loket>" scrolling="auto" width="770" height="770"></iframe></nowiki>
  
==Suggesties?==
+
 
Deze dienst is nog in ontwikkeling. Heeft u suggesties ter verbetering? We horen deze graag. Neem vooral contact op met webmaster@petities.nl.
+
[[Category:wensen]][[Category:developer]]

Huidige versie van 23 jul 2011 om 15:29

Het iswas mogelijk om een loket op petities.nl te integreren in uw eigen website. Dat wordt in de toekomst mogelijk met de Application Programming Interface en widgets.

De meest eenvoudige methode hiervoor is het opnemen van een <iframe> in uw website naar een speciale versie van uw petitieloket. Let wel dat <iframe> niet toegestaan is in documenten met het XHTML 1.0 Strict documentttype.

Speciale versie petitieloket

Voor opname van het loket in uw website is een aangepaste versie van uw loket beschikbaar. Inhoudelijk is deze gelijk aan de standaardversie, maar de vormgeving is geoptimaliseerd voor gebruik in een <iframe>. Zo ontbreekt de bovenste balk met petities.nl-specifieke navigatie en de extra kolom aan de rechterkant van de site.

Deze aangepaste versie is beschikbaar via de volgende url:

http://petities.nl/iframe/loket/<naam_van_uw_loket>

Zie bijvoorbeeld het loket van de gemeente Almere op http://petities.nl/iframe/loket/almere/

Iframe

Om dit loket te integreren plaatst u een <iframe>-tag op uw website. Kopieer hiervoor bijvoorbeeld onderstaande regel in uw website:

<iframe frameborder="0" src="http://petities.nl/iframe/loket/<naam_van_uw_loket>" scrolling="auto" width="770" height="770"></iframe>