Intrekken: verschil tussen versies

Uit Petities
Ga naar: navigatie, zoeken
(intrekken)
 
(verschil tussen intrekken en ingetrokken)
Regel 1: Regel 1:
Dit is een [[status]] die een petitie alleen krijgt als de petitionaris dat zelf aangeeft. Een reden om hiervoor te kiezen is wanneer de petitie ingehaald is door de actualiteit. Het verschil met de status [[niet ingediend]] is dat de petitionaris kiest voor deze status. Bij voorkeur ook met uitleg voor de ondertekenaars die daar met een [[voortgangsbericht]] over op de hoogte worden gesteld.  
+
Dit is een [[status]] waar alleen de petitionaris voor kan kiezen. Bijvoorbeeld wanneer de petitie ingehaald is door de actualiteit. Het verschil met de status [[niet ingediend]] is dat de petitionaris kiest voor deze status en het niet door het [[petitieloket]] of het systeem wordt toegekend. Bij voorkeur ook met uitleg voor de ondertekenaars die daar met een [[voortgangsbericht]] over op de hoogte worden gesteld.  
  
Deze status is een [[eindstatus]], hierna gebeurt er in principe niets meer met de petitie.  
+
Dit resulteert in de [[eindstatus]] [[ingetrokken]], hierna gebeurt er in principe niets meer met de petitie.  
  
 
In het [[beheerscherm]] kiest de petitionaris onder 'voortgang':  
 
In het [[beheerscherm]] kiest de petitionaris onder 'voortgang':  

Versie van 7 jan 2011 om 17:51

Dit is een status waar alleen de petitionaris voor kan kiezen. Bijvoorbeeld wanneer de petitie ingehaald is door de actualiteit. Het verschil met de status niet ingediend is dat de petitionaris kiest voor deze status en het niet door het petitieloket of het systeem wordt toegekend. Bij voorkeur ook met uitleg voor de ondertekenaars die daar met een voortgangsbericht over op de hoogte worden gesteld.

Dit resulteert in de eindstatus ingetrokken, hierna gebeurt er in principe niets meer met de petitie.

In het beheerscherm kiest de petitionaris onder 'voortgang':

  • intrekken (withdraw)

Met als enig mogelijk resultaat: