Jaarverslag

Uit Petities
Versie door Rrr (Overleg | bijdragen) op 24 apr 2013 om 13:54 (nav van een organogram in een jaarverslag van een andere org)

Ga naar: navigatie, zoeken

Hier het jaarverslag.

Cijfers over de petities uit de database.

Media-aandacht voor petities.nl interviews en voor petities op petities.nl apart rapporteren.

De discussie over de effectiviteit van petities op radio en televisie. Radio 1-Lunch, RTL, Sargasso/ANP, Radio 1-Avondspits.

Wetenschappelijke aandacht voor petities.nl en andere rapporten.

Iets over de inkomsten en uitgaven.

Hostingrekening was hoog, reserves voor aangesproken. Sponsoring voor hosting nu. Vanaf december ook gebruikt en geen rekeningen meer voor.

Over de kwetsbaarheid door de afhankelijkheid van twee vrijwilligers misschien, door te rapporteren hoeveel e-mails in de helpdesk cijfers.

De meertaligheid van de website in anticipatie van het Europees Burgerinitiatief met behulp van doorontwikkelingsubsidie Burgerlink.

Er zijn 16 grote gemeenten met een loket die samen 2,8 miljoen burgers vertegenwoordigen (en nog 4 kleine). Hoeveel petities en hoeveel ondertekeningen vertegenwoordigen ze? Drie ervan hebben ook aparte petities (burgerinitiatieven, referendaverzoeken, volksinitiatieven, etc.)

Beoordelingscriteria Transparantprijs [1] "Wij lezen uw jaarverslag door de ogen van een donateur die op basis van uw jaarverslag een indruk wil krijgen van wat u gedaan heeft met zijn donatie."

Ook voldoen aan RJ650 richtlijn [2] en de summiere voorschriften in artikel 2:10 Burgerlijk Wetboek.

Weinig/geen werknemers, software is de grootste uitgave. Het schaalt. De nationale website uiteindelijk. Komt door de internetachtergrond, waarbij je met slimme software zoveel mogelijk moet kunnen bereiken.