Kan niet bevestigen

Uit Petities
Versie door Rrr (Overleg | bijdragen) op 3 jul 2016 om 08:44 (outlook eruit gehaald en e-mailadres gecorrigeerd)

Ga naar: navigatie, zoeken

Als u een petitie ondertekent op petities.nl kan het zijn dat u uw ondertekening niet kunt bevestigen. Voor de meeste mensen werkt het wel. U kunt het zien op de site, er staan ondertekeningen die minder dan een minuut oud zijn.


Ontvangt u de e-mail niet?

Zodra u uw naam en e-mailadres heeft ingevuld en op de blauwe knop 'Ja, ik onderteken deze petitie' klikt, dan sturen we u een e-mail. Daar staat een link in, daar klikt u op en daarmee heeft u uw ondertekening bevestigd. Dit kan er aan de hand zijn:

  1. We kunnen u de e-mail niet sturen omdat u een typefout maakte in uw e-mailadres
  2. De e-mail gaat er bij ons uit, maar komt bij u in een volle mailbox
  3. De e-mail gaat er bij ons uit, maar komt bij u in een aparte spam/reclame mailbox

De oplossing. Teken gewoon opnieuw. Let erop dat u geen fouten maakt in uw adres, zorg ervoor dat u e-mail kunt ontvangen en kijk ook in uw spam/reclame mailbox. Zoek naar webmaster@petities.nl als afzender van de e-mail.

Kunt u de link niet volgen?

Als u de e-mail wel kunt openen, maar er gebeurt niets als u klikt op de link dan wordt dat tegengehouden door Outlook Mobile, Fortiguard of iets anders. Dat is software waar u bewust of onbewust gebruik van maakt. Daar kunnen we nu weinig aan doen, maar we weten wel hoe u daar omheen kunt werken:

  1. Probeer een andere toegang tot uw e-mail. Dus als u op uw telefoon uw e-mail leest, gebruik dan webmail of uw mailprogramma op uw computer om uw e-mail te lezen.
  2. Heeft u geen ander apparaat om uw e-mail op te lezen en/of weet u niet hoe u via webmail uw e-mail kunt lezen, stuur het dan door naar iemand die u vertrouwt en vraag die persoon op de link te klikken.
  3. Als u verschillende apparaten heeft geprobeerd, dan kunt u alleen nog een andere toegang tot internet proberen. Bijvoorbeeld als het op uw werk niet lukt, probeer het thuis of op uw telefoon. In dat laatste geval is het wel belangrijk dat u niet via hetzelfde draadloos netwerk internet gebruikt. Even naar buiten lopen helpt dan.