Makkelijker petities beheren: verschil tussen versies

Uit Petities
Ga naar: navigatie, zoeken
k (Rrr heeft pagina Makkelijker beheren hernoemd naar Makkelijker petities beheren)
Regel 1: Regel 1:
* Petities beheren is voor petitieloketten nu arbeidsintensief. Door verdere integratie met het raadsinformatiesysteem (via de API) kan dit beter.
+
* Petities beheren is voor petitieloketten nu arbeidsintensief. Op basis van een duidelijke workflow kan dit beter, met verdere integratie van het raadsinformatiesysteem (via de API)  
* Feedback geven op afgewezen petities kan verder gestandaardiseerd. Met een handvol sjablonen en een optioneel toelichtingenveld kan dit beter.
+
* Feedback geven op afgewezen petities kan verder gestandaardiseerd worden. Met een handvol sjablonen en een optioneel toelichtingenveld kan en beter en minder arbeidsintensief.
* Petities beheren voor petitionarissen is lastig. Herontwerp nodig. Verwarrend nu is wachten op zichtbaar worden wijzigingen (foto, status)
+
* Petities beheren voor petitionarissen is te lastig. Herontwerp nodig. Verwarrend nu is wachten op zichtbaar worden wijzigingen (foto, status). Te weinig visueel. Verdubbeling van petities die door de moderatie komen kan makkelijk (veel goede pogingen stranden onnodig).
  
 
[[Categorie:Versie 2019]]
 
[[Categorie:Versie 2019]]

Versie van 3 dec 2019 om 11:40

  • Petities beheren is voor petitieloketten nu arbeidsintensief. Op basis van een duidelijke workflow kan dit beter, met verdere integratie van het raadsinformatiesysteem (via de API)
  • Feedback geven op afgewezen petities kan verder gestandaardiseerd worden. Met een handvol sjablonen en een optioneel toelichtingenveld kan en beter en minder arbeidsintensief.
  • Petities beheren voor petitionarissen is te lastig. Herontwerp nodig. Verwarrend nu is wachten op zichtbaar worden wijzigingen (foto, status). Te weinig visueel. Verdubbeling van petities die door de moderatie komen kan makkelijk (veel goede pogingen stranden onnodig).