Mijn ondertekening: verschil tussen versies

Uit Petities
Ga naar: navigatie, zoeken
(let op, ik heb het over de bevestigingslink, niet de code. Want http://www.petities.nl/bevestiging/ kunnen we er wel uit filteren)
(geen verschil)

Versie van 11 nov 2009 om 19:52

ondertekening bevestigen

U ontvangt een e-mail na het ondertekenen van een petitie die u moet bevestigen via een link in de e-mail. Dat is nodig om te controleren of het door u opgegeven e-mailadres ook werkelijk van u is. Ook heeft u zo de mogelijkheid uw ondertekening in de toekomst aan te passen door opnieuw die link te volgen.

Lukt het u niet om te bevestigen via de link in die e-mail, vul dan hieronder de link uit diezelfde e-mail in en bevestig.

Bevestigingslink bevestig


ondertekening aanpassen

Uw ondertekening van een petitie kunt u altijd aanpassen of verbergen. Dat kan heel makkelijk door opnieuw te klikken op de link die we u toestuurden in de e-mail ter bevestiging. Op de pagina die dan verschijnt vindt u hier de mogelijkheden toe.

Heeft u de link niet meer? Vul dan hieronder het e-mailadres in waarop u destijds de bevestigingsmail ontving. We sturen u opnieuw een mail met die belangrijke link.

e-mailadres stuur mail opnieuw

ondertekening wissen

Als u uw ondertekening als onzichtbaar heeft ingesteld, dan wissen wij al uw gegevens nadat de petitie is afgesloten. In een eerder stadium kunt u via eerdergenoemde link aangeven dat u ons toestemming geeft om uw gegevens aan de petitionaris te geven. Als u al voor het sluiten van een petitie uw gegevens wilt wissen omdat u van mening bent veranderd dan vraagt u de petitionaris om uw gegevens te wissen. In de bevestigingsmail staat het e-mailadres van de petitionaris.