Petities:Financieel bijdragen: verschil tussen versies

Uit Petities
Ga naar: navigatie, zoeken
(Donaties: beter geformuleerde details)
(link naar sponsoren en donateurs)
Regel 1: Regel 1:
De stichting Petities.nl is voor het draaiende houden van petities.nl afhankelijk van subsidies, de hulp van vrijwilligers en donaties.  
+
De stichting Petities.nl is voor het draaiende houden van petities.nl afhankelijk van [[sponsoren]], de hulp van vrijwilligers en [[donateurs]].  
  
 
==Donaties==
 
==Donaties==

Versie van 19 jun 2011 om 15:21

De stichting Petities.nl is voor het draaiende houden van petities.nl afhankelijk van sponsoren, de hulp van vrijwilligers en donateurs.

Donaties

U kunt met iDeal, creditcard, 0900-telefoontje en andere manieren geld doneren via de diensten van GeefGratis. Ook kunt u gewoon geld storten. Ons bankrekeningnummer is 324616899 van stichting Petities.nl in Amsterdam. We zijn al blij met elk bedrag vanaf tien cent.

Het is ons plan om voor u als u meer dan €2 doneert in 2011 (op verzoek) een persoonlijke pagina te activeren waarop automatisch verschijnt welke petities u zichtbaar heeft ondertekend of waar u petitionaris van bent.

Subsidies

Vanaf 1 januari 2011 ontvangt petities.nl geen subsidies meer van de Nederlandse overheid. De stichting probeert wel weer extra subsidies te verwerven door opnieuw aanvragen te doen.

Vrijwilliger

Wilt u meehelpen als vrijwilliger, meldt u dan aan bij petities.nl. Als vrijwilliger kunt u ons al helpen zonder contact met ons op te nemen. U bepaart ons tijd (en uiteindelijk zo ook geld) door petities die verlaten en vergeten op petities.nl staan op te sporen en de petitionaris aan te sporen iets met de petitie te doen: intrekken, alsnog overhandigen en minstens nieuwsberichten naast de petitie te plaatsen over de stand van zaken.

Als er geen contactinformatie bij de petitie staat kunt u het e-mailadres van de petitionaris achterhalen door de petitie te ondertekenen en uzelf een uitnodiging ook te tekenen te sturen. Ook kunt u ons het e-mailadres vragen op webmaster@petities.nl