Subsidies

Uit Petities
Versie door Rrr (Overleg | bijdragen) op 28 aug 2015 om 15:57 (Nieuwe pagina aangemaakt met 'De eerste versie van Petities.nl is gefinancierd door de Stimuleringsregeling [http://www.digitalepioniers.nl/ Digitale Pioniers] in 2005. Dit was een regeling die...')

(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
Ga naar: navigatie, zoeken

De eerste versie van Petities.nl is gefinancierd door de Stimuleringsregeling Digitale Pioniers in 2005. Dit was een regeling die viel onder het "Programma Implementatie Agenda ICT-Beleid (PRIMA)" van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.

De tweede versie van Petities.nl in 2008 is gefinancierd door het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties vanuit het eParticipatie-programma.

De derde versie van Petities.nl in 2009/2010 is gefinancierd door Burgerlink, binnen het eParticipatie-programma in opdracht van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties.

De vierde versie van Petities.nl in 2015 is gefinancierd door het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties vanuit de directie Bestuur, Democratie & Financiën.