WebsiteHelp:Uw privacy: verschil tussen versies

Uit Petities
Ga naar: navigatie, zoeken
(tekst van petities.nl)
 
(geen verschil)

Huidige versie van 16 nov 2008 om 16:50

Petities.nl maakt geen gebruik van cookies, is voor iedereen toegankelijk en kan anoniem worden bezocht. We houden bij vanaf welke internetadressen de website wordt opgevraagd. Deze informatie gebruiken we alleen om de website te verbeteren.

Zoals de wet voorschrijft worden uw persoonsgegevens alleen gebruikt voor het doel waarvoor u ze heeft verstrekt: de ontvanger van een petitie krijgt inzage in de lijst ondertekenaars om de petitie te controleren of om een beeld te krijgen van de achterban. De ontvanger mag ook persoonlijk contact met u opnemen, maar in de praktijk communiceert de ontvanger alleen met de petitionaris als woordvoerder van alle ondertekenaars.

Als u anoniem ondertekent dan verdwijnen uw gegevens (behalve het tijdstip van ondertekenen) uit de database na het afhandelen van de petitie. Als u heeft aangegeven een petitie publiekelijk te ondersteunen blijft uw naam, woonplaats en titel/beschrijving in de database achter zodat deze op het web getoond kunnen worden. Bedenkt u achteraf dat u niet meer wilt dat uw ondertekening op het web zichtbaar is dan kunt u dat de webmaster opdragen.

Als u mailt met de webmaster wordt uw e-mailadres alleen gebruikt voor correspondentie die te maken heeft met uw vraag, klacht of opmerking. U ontvangt geen onpersoonlijke informatie (zoals een nieuwsbrief), tenzij u zelf een abonnement op de nieuwsbrief vraagt.

Als u een petitie ondertekent dan ontvangt u op uw e-mailadres drie e-mails van info@petities.nl:

  • om te bevestigen, binnen enkele minuten na uw ondertekening
  • om aan te kondigen dat de petitie gaat sluiten en wordt overhandigd, weken of maanden na uw ondertekening
  • om te laten weten wat het resultaat van de petitie is, binnen zes weken na het overhandigen van de petitie.