Controleren ondertekening

Uit Petities
Ga naar: navigatie, zoeken

controle niet nodig

Als ondertekenaar van een petitie kunt u er zeker van zijn dat uw ondertekening meetelt als u de link heeft gevolgd vanuit de e-mail die u ontving na het ondertekenen. Het is niet nodig om nog ergens op te klikken, het volgen van de link is voldoende. U ziet dan een tekst die u bedankt. Een paar minuten later verschijnt uw naam ook onder de petitie die u heeft ondertekend. De lijst is gesorteerd op het tijdstip waarop men heeft ondertekend.

de lijst ondertekenaars verandert

U kunt zichzelf of iemand anders helaas niet makkelijk terugvinden als u 'gezakt' bent in de lijst ondertekenaars omdat er ondertussen veel mensen na u hebben getekend. Bijvoorbeeld omdat er ondertussen al dagen of weken zijn verstreken of omdat er veel mensen tegelijk met u ondertekenen.

Ook als u de pagina heeft teruggevonden waarop u staat vermeld heeft het geen zin om er een link naar te maken omdat uw vermelding verschuift naar een andere pagina als er meer ondertekeningen bijkomen.

Met de zoekfunctie boven de lijst ondertekeningen kunt u zichzelf niet terugvinden, de zoekfunctie werkt (nog) alleen in de petities. Niet de ondertekeningen.

toch zoeken in de lijst

Hoe kunt u het makkelijkst zoeken? Zoek de positie in de lijst waarop anderen ook getekend hebben. Bijvoorbeeld 'drie dagen geleden'. Per pagina geeft u in uw internetbrowser een zoekopdracht met (een gedeelte van) uw naam. De pagina die voor u open staat wordt dan doorzocht. Als dat niets oplevert bladert u door naar de volgende pagina en herhaalt u de zoekopdracht. Deze stappen herhaalt u net zo lang tot u uw vermelding heeft gevonden. Het spreekt voor zich dat het lastiger is om de pagina's met 'meer dan een jaar geleden' door te bladeren dan die met 'ongeveer een uur geleden'.