Adoptieverzoek

Uit Petities
Ga naar: navigatie, zoeken

Note: er lijkt al wat code voor het adopteren door een signatory te zijn [1]


Geachte $signature.name$,

U ondertekende de petitie '$petition.name$'. De datum van overhandigen van de petitie is verstreken en het lijkt erop dat de petitionaris de petitie niet overhandigde. Ook op ons verzoek om de petitie te verlengen en de datum aan te passen werd niet gereageerd.

Zou u de petitie willen adopteren?

We vragen u omdat u behalve een ondertekening ook nog andere steun heeft toegezegd. Dat is speciaal.

Adopteert u de petitie, dan kunt u, eventueel samen met de oorspronkelijke petitionaris of anderen, alsnog de petitie overhandigen. Ook is het mogelijk de petitie weer te openen en eerst een doorstart te geven voor een overhandiging later.

Als u de petitie niet wilt adopteren om persoonlijke redenen, dan hebben er alle begrip voor. We zullen u niet verder hierover mailen.

Maar als deze petitie zelf niet meer nodig is door nieuwe ontwikkelingen dan horen we graag wat dat zijn. U kunt ook een link naar een webpagina terugmailen waar het op staat, dat is nog makkelijker!

Om de petitie wel te adopteren, ga naar uw persoonlijke pagina

https://petities.nl/ondertekening/$signatures.unique_key$

en kies 'adopteer deze petitie'. U krijgt daarna een e-mail om een wachtwoord in te stellen waarmee u op petities.nl/login kunt inloggen om toegang te krijgen tot de petitie. Op https://handboek.petities.nl/wiki/Overhandigen leest u over het overhandigen.