Controlemail

Uit Petities
Ga naar: navigatie, zoeken

Controlemail om speciale ondertekeningen (zoals voor burgerinitiatief) te laten controleren door de ondertekenaars.Beste <%= @signature.person_name %>,

Op <%= l(@signature.signed_at.to_date) %> heeft u de petitie '<%= @signature.petition.name %>' ondertekend als '<%= @signature.person_name %>' uit '<%= @signature.person_city %>'.

Deze petitie is nu een burgerinitiatief gericht aan de Tweede Kamer. De regels voor het burgerinitiatief schrijven voor dat ondersteuningen minstens worden voorzien van uw achternaam met een initiaal ervoor, adres en geboortedatum. Tevens moeten ondersteuners minstens de Nederlandse nationaliteit bezitten. Zou u dit willen controleren?

Veel ondertekeningen zijn op dit moment niet compleet om mee te tellen voor het burgerinitiatief. Een of meer velden zijn bijvoorbeeld niet of incompleet ingevuld.

We hebben voor uw ondertekening de volgende gegevens geregistreerd: naam: <%= @signature.person_name %> adres: <%= @signature.person_street %> <%= @signature.person_street_number %> <%= @signature.person_street_number_suffix %> postcode: <%= @signature.person_postalcode %> woonplaats: <%= @signature.person_city %> geboortedatum: <%= l(@signature.person_born_at) if @signature.person_born_at.present? %> Nederlandse nationaliteit: <%= @signature.person_dutch_citizen %>

Let erop dat u de naam opgeeft zoals die bij de overheid bekend is. Voor veel vrouwen betekent dat bijvoorbeeld dat u ook uw meisjesnaam moet vermelden. Als u de naam gebruikt zoals die op post van de gemeente of Belastingdienst staat komt het goed.

U kunt uw ondertekening via onderstaande link aanpassen. <%= signature_url(@signature) %>

U kunt de gegevens rondom uw ondertekening aanpassen, of extra mensen uitnodigen de petitie te ondertekenen via de bevestigingspagina op petities.nl.

Werkt de link niet? U kunt ook de onderstaande persoonlijke regel kopiëren naar een venster met een internetadresregel. <%= signature_url(@signature) %>

Alvast hartelijk dank voor uw actie!

Met vriendelijke groet,

Stichting Petities.nl