Nu prominent

Uit Petities
Ga naar: navigatie, zoeken

Standaardmail die automatisch verstuurd wordt naar een ondertekenaar als de petitionaris een ondertekening tot prominent maakt.

Geachte $naamondertekenaar$,

Op $datumbevestigen$ heeft u de petitie "$naampetitie$" ondertekend vanaf e-mailadres $ondertekenaarmail$. Dank u wel voor uw vertrouwen in petities.nl.

Uw ondertekening is onder de aandacht gekomen van de petitionaris, $naampetitionaris$, omdat het lijkt alsof uw ondertekening voor de petitie van extra belang kan zijn als 'prominent'. Wij raden de petitionaris aan om uw identiteit te controleren via andere wegen, maar u kunt helpen door $naampetitionaris$ een e-mail te sturen hierover.

$alsnietzichtbaar=1$Helaas is uw ondertekening nog niet zichtbaar. U kunt uw ondertekening zichtbaar maken onder de petitie door de pagina $uniekelink$ een vinkje te zetten bij 'Ja, mijn ondertekening mag zichtbaar zijn op de site'.$alsnietzichtbaar=1$

Verder kunt u de petitie helpen door uw positie te beschrijven onder 'functie' en eventueel nog een korte motivatie op de pagina $uniekelink$

$alsnietnull$$naam petitionaris$ Schrijft u verder het volgende:

$inhoudfeedbackformvoorpetitionaris$$/alsnietnull$

U kunt contact opnemen met $naam petitionaris$ op $e-mailpetitionaris$. U kunt de petitie helpen door de petitionaris te laten weten de vraag waarom u de petitie steunt aan journalisten te willen beantwoorden. Dit verhoogt de aandacht voor de petitie.

Voor vragen die niet over de petitie gaan kunt u antwoorden op deze e-mail.