The petition announcement

Uit Petities
Ga naar: navigatie, zoeken

Onderwerp: verzoek tot overhandigen petitie <name petition>

Geachte griffier,

De aangehangen petitie met de naam <name petition> stond op Petities.nl sinds <created_at> en heeft <signatures_count> ondertekeningen verzameld. Het is tijd om de petitie en de lijst ondertekeningen ceremonieel te overhandigen aan <name office>. De petitionaris <naam petitionaris> kan de petitie dan ook persoonlijk toelichten en vragen beantwoorden.

Zou u <naam petitionaris> kunnen laten weten in welke vergadering dit mogelijk is?

Als ontvangstbevestiging zouden wij graag het referentienummer, zoals <name office> die hanteert voor ingekomen stukken, willen toevoegen aan de petitie. Ondertekenaars kunnen daarmee zien dat dit verzoek om een overhandiging u heeft bereikt. Zie wat dit betreft ook de e-mail gedragslijn voor overheden.

De datum en het referentienummer kunt u per e-mail sturen naar de petitionaris via subdomein@petities.nl of in een antwoord op deze e-mail. Het aangehangen document kunt u als ingekomen stuk aan de agenda toevoegen.

Met vriendelijke groeten,

namens de petitionaris, <name petitioner>

de beheerder van Stichting Petities.nl.

Overigens, <name office> kan net als andere gemeenten ook een petitieloket nemen op Petities.nl om antwoorden op petities naar ondertekenaars te kunnen sturen. Lees hier verder.


PDF-aanhangsel met:

De petitie <name petition> heeft op adres https://subdomain.petities.nl ondertekeningen verzameld sinds <created at>.

Wij,

Constateren

Verzoeken.


Top 3 populairste woonplaatsen:

Top 3 populairste zelfbeschrijvingen door ondertekenaars:Geachte petitionaris,

Uw petitie is zojuist aangekondigd bij <name office> met het verzoek om de petitie ceremonieel te mogen overhandigen. Als u een antwoord krijgt, zou het referentienummer dan aan de petitie toe willen voegen onder 'Bewerk de details'? Daaraan kan iedereen zien dat de petitie aangekomen is bij de gemeente.

Het is nu van groot belang de petitie te overhandigen met een persoonlijke toelichting bij de petitie. Wilt u dit door andere ondertekenaars laten doen, wilt u niet alleen gaan, heeft u hulp nodig of bent u verhinderd, laat het ons weten. We brengen u dan in contact met een ondertekenaar die wil helpen.