Petities:Financieel bijdragen

Uit Petities
Versie door Rrr (Overleg | bijdragen) op 28 jul 2011 om 11:55 (weet u nog een fonds?)

Ga naar: navigatie, zoeken

De stichting Petities.nl is voor het draaiende houden van petities.nl afhankelijk van sponsoren, de hulp van vrijwilligers en donateurs.

Donaties

U kunt met iDeal, creditcard, 0900-telefoontje en op andere manieren geld doneren via de diensten van GeefGratis. Ook kunt u gewoon geld storten. Ons bankrekeningnummer is 324616899 van stichting Petities.nl in Amsterdam. We zijn blij met elk bedrag vanaf een euro.

Subsidies

Vanaf 1 januari 2011 ontvangt petities.nl geen subsidies meer van de Nederlandse overheid. De stichting probeert wel weer extra subsidies te verwerven door opnieuw aanvragen te doen. Als u nog een fonds weet die we zouden moeten benaderen, laat het ons weten.

Vrijwilliger

Wilt u meehelpen als vrijwilliger dan waarderen we dat enorm en zal u snel resultaat zien op de site. Als vrijwilliger kunt u ons al helpen zonder contact op te nemen. U bepaart ons tijd (en uiteindelijk zo ook geld) door petities die verlaten en vergeten op petities.nl staan op te sporen en de petitionaris aan te sporen iets met de petitie te doen: intrekken, alsnog overhandigen en minstens nieuwsberichten naast de petitie te plaatsen over de stand van zaken.

Als er geen contactinformatie bij de petitie staat kunt u het e-mailadres van de petitionaris achterhalen door de petitie te ondertekenen en uzelf daarna een uitnodiging te sturen of opnieuw een petitie die al heeft ondertekend te ondertekenen. In de e-mail die u dan ontvangt staat het e-mailadres. Als u een petitionaris aanschijft lezen wij graag mee via een kopietje van uw e-mail.

Als u zich verdiept in de werking van de site vindt u snel allemaal mogelijke verbeteringen. Die hebben we waarschijnlijk al gevonden en genoteerd als wensen in afwachting van tijd en geld. Zo niet, dan kunt u ons bereiken op webmaster@petities.nl.